Keresés

Ki van online

Oldalainkat 81 vendég és 0 tag böngészi

Teljes körű biztosítási ügyintézés
Szakértő segítséggel köthet nálunk Kötelező gépjármű felelőségbiztosítást, lakás illetve Casco biztosítást.

Általános munkáim

Személygépjárműveink "testi épségét" nagyon sok tényező rongálhatja. Gondolok itt a természetes korrozió okozta rozsdásodástól kezdve, a szerencsétlen baleseteken keresztül, az egyéb természeti csapásokig. Munkáim jelentős részét az ilyen jellegű helyreállító feladatok teszik ki, így kellő tapasztalatra tettem már szert az évek során. Festetést is vállalok, így csak érte kell jönni a kész autóért.

 


Ugrás a képtárba!

Veterán munkáim

A karosszéria javításon is belül hatalmas szenvedélyem, ha egy idős autót kell újszerű állapotba hozni. Bár mindenféle munkához úgy állok hozzá, hogy azzal maximálisan elégedett legyen a tulajdonos, de egy veterán autó helyrehozatala külön kihívás számomra. Ezek az autók még nagyobb tiszteletet és odafigyelést igényelnek, ezért sem mindegy szerintem, hogy kinek a kezei közé kerülnek.

 


Ugrás a képtárba!

Tuning munkáim

Bár nem jellemző, de természetesen vállalok karosszéria átalakításokat tuning céljából is. Spoilerek felrakása, sportfutómű beszerelése, rácsozás, kipufogó tuning stb. szintén nem akadály számomra. De az engedélyköteles átalakításokat magadnak kell papíroztatni.

(A képtárban lévő egyik III-as Golfon csak a kipufogót csináltam és a sárvédőíveket raktam fel én, de én is vállalok ilyen átalakításokat. Az 1.4-es Golf III teljesen az én munkám.)

 


Ugrás a képtárba!

Térkép hozzám

Hajdúböszörmény, Polgári u. 76.

Nagyobb térképre váltás

AUTÓMENTÉS

AUTÓ MENTÉS 0-24 ÓRÁIG!


Molnár Viktor:

+36 70 330 6791

Facebook

Mercedes 115 motorindítás

Legutóbbi munkáim

  • Kategória: NSU